Se ny trailer fra «Bioshock»-skaperens neste spill

«Judas» har vært i utvikling i ti år.

1. februar 2024 02:33

(PressFire.no): For et års tid siden presenterte utvikler Ghost Story Games sitt kommende spill «Judas», og under Sonys State of Play-sending i kveld fikk vi se mer av det tydelig «Bioshock»-inspirerte spillet.

Som ikke er så rart – Ghost Story ledes av Ken Levine, som regisserte «Bioshock», og «Judas» er det første spillet han regisserer siden «Bioshock Infinite» i 2014.

Spillet har angivelig hatt en del utviklingstrøbbel, som forklarer at spillet har vært nesten ti år i ovnen nå – egentlig skulle det være lansert i 2017.

Mye av grunnen skal ha kommet av at Levine har vridd og vendt på hva spillet skal være mange ganger, og følgelig mistet en haug ansatte som gikk lei av å jobbe lange dager på noe det aldri ble noe av.

Nå virker det derimot som om det begynner å ta form, og historien virker å dra en liten «Matrix» også.

Spillet kommer til Xbox Series S/X, PlayStation 5 og PC. Akkurat når vites ikke, men utgiver Take-Two har indikert at det kan være innen mars neste år.

https://www.youtube.com/watch?v=T5_r-un--bA

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3