Selger Dronning Elizabeths gull-Wii for 2,5 millioner kroner

Trenger du litt bling under TV-en?

28. april 2021 16:46

(PressFire.no): Det var i det herrans år 2009 at THQs markedsavdeling fikk for seg at de skulle gi bort en gullkonsoll til dronningen av England.

Dette i anledning utgivelsen av det heller forferdelige «BIG Family Games», en minispillsamling til Wii som ikke akkurat fikk blodsirkulasjonen til å sette retning mot truseregionen hos de spillinteresserte.

Dronning Elizabeth hadde ifølge tabloidene faktisk kjørt noen runder med Wii Sports, og majesteter elsker jo gull og glitter – dermed fikk THQ produsert én Wii-konsoll lagd av ekte gull.

Goill.

Prislappen var sikkert høyere enn det de tjente på spillsalget.

Enden på visa er at dronningen slett ikke ville ha en gull-Wii, og konsollen ble returnert, før THQ gikk konkurs og den endte opp i lankene på den konsollsamlende nederlenderen Donny via en kontakt i selskapet.

Han skal nå selge maskina, og har på Ebay satt en foreløpig pris på 300 000 dollar, eller rundt 2,5 millioner norske kronasjer.

Til samlernettsiden Consolevariations.com sier Donny at han ikke har veldig lyst til å selge konsollen, men at pengene vil komme godt med når han nå skal flytte – og at det samtidig er en fin måte å gi litt slipp på samlemanien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3