- Setter en høy standard

«Cowabunga Collection» er en skattekiste for «Turtles»-fansen. Her er ukas Rad Crew-podcast!

15. september 2022 10:09

(PressFire.no): Ikke alle spillene har holdt seg like godt, og «Shredder’s Revenge» fra tidligere i år er et bedre spill enn samtlige i denne samlingen, men likevel er «Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection» en skikkelig fryd for oss som liker skilpaddene fra New York.

Ikke bare får du alt av 8- og 16-biters spillene, men også et vell av bakom-materiale som til og med inkluderer manualer til arkademaskiner og lignende. Sjekk ut ukas episode for mer «Turtles»-prat!

Jeg har også gjort et ærlig forsøk på å bli bedre i det usaklig vakre fightespillet «Guilty Gear Strive», og Stian er hooked på «Destiny 2» igjen.

Vi dekker også ukas «Nintendo Direct»-sending og lever ut vår indre Disney-prinsessedrømmer i «Disney Dreamlight Valley» som er et mye bedre spill enn vi trodde det skulle bli. «Animal Crossing»-fans bør sjekke det ut, helt ærlig!

Ukens Topp 5 er et lite apropos til stengingen av «Babylon’s Fall», som på tross av navnet ikke er en Gerard Butler film, men et online-spill fra Platinum Games som nå får lyset skrudd av før et eneste år har gått. Vi tar for oss fem andre spill som knapt levde et år før de møtte samme skjebne. 

Nyt episoden så snakkes vi på neste Rad Crew. Vi er forresten bare 40 følgere unnna 1000 på Spotify, så følg oss der på: https://open.spotify.com/show/4EzDcGCwVTlZZZEYqP3k6H

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3