«Silent Hill: Ascension» kommer i år – her er første skikkelige kikk på spillet

Men hva er det?

30. mai 2023 16:27

​(PressFire.no): Vi har fått sett litt mer av det neste «Silent Hill»-spillet, men akkurat hva det er for noe er litt vanskelig å si.

«Silent Hill Ascension» er en «interaktiv serie» fra Genvid Entertainment, Bad Robot Games og Konami, men det er ikke helt sikkert om det er et tv-serie hvor du tar valg på satte punkter (som i «Black Mirror: Bandersnatch») eller et faktisk spill det er snakk om her.

Det vi vet er derimot at valg alle spillere verden over tar telles sammen, og planen er at opplevelsen ender seg basert på hvordan disse velger.

Genvid skriver på sine hjemmesider om det de kaller «MILES», Massive Interactive Live Events, som de omtaler som din sjanse til å påvirke spill på global skala.

– Du bestemmer hvordan ting skjer i verdenene til noen av dine favorittserier. Best av alt er at din påvirkning blir den offisielle historien.

Hvor eller når vi kan prøve dette vites heller ikke enda, ut over at det går «live» i 2023, men en trailer viser en rekke monstre og figurer:

https://www.youtube.com/watch?v=TP6R0bC4LYI

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3