Slik gjør «Street Fighter 6» slåssespill tilgjengelig for alle

Det har aldri vært en bedre tid å lære seg å slåss! Ny Rad Crew-podcast ute nå.

8. juni 2023 14:24

(PressFire.no): Etter den skuffende lanseringen av «Street Fighter V» var det mye spenning tilknyttet til oppfølgeren, som riktignok virket veldig lovende fra alle forhåndsvisninger og beta-tester.

Nå er spillet ute, og det er et av de beste slåssespillene jeg har spilt (les gjerne anmeldelsen min her på Pressfire.no). I ukas episode av Rad Crew snakker vi litt om hvorfor dette er det perfekte tidspunktet å hoppe inn i slåssespill, spesielt med tanke på at også «Tekken» og «Mortal Kombat» er rett rundt hjørnet.

Vi kommer også innom mer «Diablo IV», naturligvis, og det er jaggu ikke gærnt det heller! I tillegg snakker vi om de nylig utgitte remasterne av de klassiske Final Fantasy-spillene, spesielt SNES-trilogien som har fått et skikkelig løft.

I nyhetene snakker vi en del om Apple sin nye satsing på «augmented reality», med et headset som starter på 40 000 lapper her i Norge. Det er bananas det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3