Sony vil ha flere PlayStation-spill på pc

Og investerer mer i innhold.

31. august 2020 10:33

(PressFire.no): Det er i en finansrapport at Sony flagger flere planer om å bringe eksklusive PlayStation-spill utviklet internt til pc.

Sony har allerede nylig gitt ut både «Death Stranding» og «Horizon Zero Dawn» på pc.

Det virker bare å være starten, ifølge den nye finansrapporten.

Der heter det at med nye tiltak forventer flere aktive brukere og mer tidsbruk på plattformen – og i effekt jevnere omsetning.

Og ett av tiltakene er egne spill på pc:

- Vi vil utforske utvidelse av våre egenutviklede spill til pc, det for å stimulere vekst i inntjeningen.

Videre forventer de en økning i konkurranse fra online-spill på pc og spillere fra andre bransjer. Og derfor ser det som strategisk å utvide og innovere Playstation-plattformen og å satse mer på innhold.

- Derfor vil SIE (journ. anm. Sony Interactive Entertainment) gjøre proaktive investeringer for å forsterke innhold og jobbe for å øke merkevareverdi, gro nettsamfunn og brukerengasjement, heter det.

I rapporten kan de også avsløre det er solgt 112,2 millioner PS4-maskiner, har 113 millioner PSN-abonnenter per måned, 45 millioner PS Plus-abonnenter og 2,2 millioner PS Now-abonnenter.

Spillavdelingen i Sony er også den med mest fortjeneste akkurat nå.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3