Switch har passert 132 millioner solgte

«Tears of the Kingdom» nærmer seg 20 millioner.

7. november 2023 13:19

(PressFire.no): Det er i de nyeste kvartalstallene sine at Nintendo sier de har solgt 132,46 millioner Switch-konsoller fram til og med september.

Konsollen, som er inne i sitt syvende år på markedet, er nå den tredje mest solgte noensinne, bak Nintendo DS (154 millioner) og PlayStation 2 (155 millioner).

Så langt i finansåret har konsollen solgt 6,84 millioner.

Nintendo forventer å selge 15 millioner konsoller totalt i løpet av finansåret, som vil være en nedgang fra året før, der konsollen solgte i underkant av 18 millioner.

En ny Switch-konsoll, som ikke har fått et navn enda, er ventet i løpet av 2024. Nintendo har allerede vist fram spill kjørende på denne nye konsollen.

Nintendo sier selv at de skal støtte den gamle Switch-konsollen til 2025.

«The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» har solgt 19,5 millioner eksemplarer etter fire måneder, som allerede gjør det til det nest mest solgte spillet i serien. Det er derimot fortsatt et stykke opp til «Breath of the Wild» på 32,85 millioner, som solgte mer enn en halv million de siste tre månedene.

«Mario Kart 8 Deluxe» fortsetter å selge: Spillet solgte ytterligere halvannen million de siste tre månedene, og ligger nå på rett i overkant av 57 millioner på Switch – pluss 8,46 millioner på Wii U.

Av nye spill på listen ser vi at «Pikmin 4» har solgt 2.61 millioner, mens 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3