Tar Sony innersvingen på Xbox igjen med PS5 Pro?

Mye tyder på at PS5 Pro blir det førstevalget å spille «GTA 6» på, i alle fall i starten.

21. mars 2024 18:14

(Rad Crew): Etter alt å dømme kommer det en Playstation 5 Pro-modell til høsten som etter sigende skal være 45 % kraftigere, og da lurer vi på: Har Xbox et svar på dette, eller venter de et par år til for å komme PS6 i forkjøpet?

Vi spør oss selv om hvorfor Xbox alltid tilsynelatende er på defensiven i stedet for å ta kontroll og gjøre noe visjonært slik de gjorde på midten av 2000-tallet. Uansett, hør showet for mer diskusjon om konsollenes fremtid. En ting er sikkert: Nintendo ler hele veien til banken.

Pluss: Vi snakker om de mest legendariske kansellerte spillene i ukas Topp 5, og Erik Fossum fra Pressfire kommer for å snakke om kortspillet «Balatro» som har tatt kort-nerds med storm. Det er ikke gambling, okay!

Ny episoden så snakkes vi neste uke! Husk at Rad Crew gir ut en helt unik Sommerkassett i sommer med 2 podcaster du kun får på kassett, såvel som sketsjer og originalkomponert musikk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3