«The Last of Us»-regissøren om hatet: - Sliter med å forstå det

Spesielt én skuespiller har fått mye.

30. juni 2020 11:51

(PressFire.no): Det er på podcasten til den tidligere Nintendo-sjefen i USA, Reggie Fills-Aime, at spillregissør på «The Last of US Part II» Neil Druckmann snakker om reaksjonene rundt spillet.

Spillets historie har blitt voldsomt kritisert av enkelte for å være politisk og det har blitt opprettet en underskriftkampanje for å endre historien. I skrivende stund har over 44 000 skrivd under.

Druckmann sier at de forventet at ikke alle ville like spillet ogpåpeker at da de lagde oppfølgeren så var hele utgangspunktet at «ingenting er hellig» og at de må følge historien som formes.

- Det er deres reaksjon og du slåss ikke mot det, sier han.

Men det voldsomme hatet mot skuespillerne er imidlertid vanskeligere å forstå.

- Det er spesielt vanskelig når jeg ser at det skjer mot utviklere i teamet, eller skuespillere som spiller en spesifikk rolle i spillet.

Spesielt én skuespiller har fått mye, ifølge Druckmann:

- Vi har en skuespiller, som har fått virkelig grusomme, stygge ting for en av de oppdikta rollene hun spiller i spillet.

- Jeg har store problemer med å få hodet mitt rundt det. Jeg prøver å ignorere det så mye jeg kan. Når det eskalerer til å bli alvorlig, så er det visse sikkerhetsprotokoller vi kan ta og jeg rapporterer det til de rette myndighetene.

Med den kommende tv-serien basert på spillene skal Druckmann ha snakket med regissør Craig Mazin om den betente debatten om historien i spillet.

- Han sa det ganske godt; det er som om folk må bli opplært. Det er på en måte kostnaden. Når du lager noe stort og det kan hende du skuffer fans, så finnes det en kostnad nå. Du kommer til å få en viss mengde hat og bitterhet som du bare må finne deg i.

Med fire millioner solgte satte «The Last of Us Part II» ny salgsrekord den første i helga etter lansering.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3