«The Last of Us»-regissørens drømmeprosjekt er «The Punisher»

Så «Half-Life».

20. januar 2021 13:05

(PressFire.no): Det er Kinda Funny-mannen Greg Miller som spør Naughty Dog-sjefen og «The Last of Us»-skaper, Neil Druckman, hvilke topp fem etablerte merkevarer han drømmer om å lage spill for.

Druckman bruker ikke veldig lang betenkingstid og noter er Marvel-serien «The Punisher» på førsteplass.

Deretter førlger «Half-Life», «Ghost Rider», «Hotline Miami» og sist den japanske tegneserien, animasjonsserien eller filmen «Cowboy Bebop».

Det første «The Punisher»-spillet kom til NES i 1990, men «The Punisher: No Mercy» kom i 2009 og hvor Sony Computer Entertainment faktisk var utgiver.

Antihelten er også bygget opp rundt hevn – et tema som ligger i kjernen av «The Last of Us II».

«Ghost Rider» er som kjent også en Marvel-serie som har vært spillmatisert tidligere – forrige spill kom i 2007 og hadde faktisk Sam Barlow som regissør («Her Story»).

Dette er ikke første gang den prisebelønnede spillskaperen nevner «Half-Life» - da Merle Dandridge (Alyx i «Half-Life») fikk rollen som Evelyn Nun i «Uncharted 4»(Og Marlene i «The Last of Us») brukte han anledningen til å fri til Valve.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3