Vi har spilt «The Last of Us» remaken

Er det verdt å sjekke ut? Vi er litt ambivalente, og snakker om det i ukas episode.

1. september 2022 10:01

(PressFire.no): Dobbel-dipping er I høyeste grad en vanlig ting i spillbransjen, og det mangler ikke på både remasters og remakes. Noen av dem har satt standarden for hvordan dette skal gjøres, andre har vært et eksempel på nettopp det motsatte.

Det er derfor bra å kunne konstatere at det ikke skorter noe teknisk på «The Last of Us»-remaken på Playstation 5. Det er det samme kvalitetsspiller som først ble utgitt i 2013, og de grafiske endringene utgjør mer enn bare et nytt strøk maling. Likevel er det noe som skurrer for meg. Vi går litt mer i dybden i ukas episode.

Pluss: Strømprisene eller hva? De er gærne. I ukas Topp 5 lar vi oss inspirere av det galopperende strømmarkedet og tar for oss fem spillkarakterer som kanskje kunne vært til hjelp akkurat nå: Nemlig fem spillkarakterer med elektriske superkrefter!

Jeg har også rundet hele handlingen i «Final Fantasy XIV Online» og det tok meg bare halvannet år, så det er også en ting vi prater om. Det føles nesten som en slags bragd å ha gjort det, får jeg en premie eller noe nå?

Uansett, snakkes neste uke på Rad Crew!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3