Video av flerspillerdelen av «The Last of US Part II» lekket

Factions gjør comeback?

7. august 2020 12:21

(PressFire.no): Naughty Dog har lenge vært tydelige på at de jobber med en «onlineopplevelse» til «The Last of Us Part II», men har ikke avslørt hva.

Nå kan det se ut som det blir en variant av Faction-delen fra det første spillet, men at den kanskje slippes som separat spill.

Nå har nemlig flere videoer lekket på nettet som ser ut til å bekrefte at den er i utvikling, men Sony har i skrivende stund fått fjernet den ene videoen.

En lengre video er fem minutter og viser et spill som er langt fra ferdig og inneholder en rekke bugs, men det er mulig å forstå visse elementer fra videoen.

I menyene kan man også se at de har noen «ekspedisjoner» som virker å ha dagsykluser – hva dette er vet vi foreløpig ikke. Kanskje en slags horde-modus?

Vi gjør oppmerksom på at Naughty Dog og Sony foreløpig ikke har annonsert online-delen og det er svært usikkert når videoen er hentet fra – mye kan ha endret seg under utvikling.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3