Video fra Valves neste spill lekket

«Deadlock» blander «Dota», «Team Fortress» og «Overwatch».

22. mai 2024 11:03

(PressFire.no): Det har lenge gått rykter om at Valve holdt på med utviklingen av et spill som moste sammen en rekke sjangere – som MOBA og tredjepersons skytespill.

Spillet gikk under kodenavnet «Neon Prime» for et års tid siden, og ryktene gikk på at det skulle være et klassebasert skytespill som «Team Fortress 2», ha en miks av spiller-mot-spiller (PvP) og spiller-mot-alt (PvE) som «Dota 2» og ødeleggelser av områder som i «Teardown».

Noe begrenset basebygging og mulighet til å forflytte seg på et digert kart via tog var også ting som ble sagt.

Utviklingen har tydeligvis putret videre, og nå har det lekket en rekke bilder og video fra det som virker å være en lukket betatesting av spillet.

I videoen ser vi hvordan figuren flytter seg med hjelp av en zipline, og vi får en glimt av en del figurer som det kan spilles som.

Disse inkluderer for eksempel Grey Talon, som bruker feller og pil-og-bue, sniperen Vindicta, brannbomba Infernus og ...flaggermusa Ivy.

Det kan virke som om spillet har et lignende «lane»-system som «Dota 2» og «League of Legends» har (brukergrensesnittet hinter om fire slike «baner» per lag), med minions/creeps som marsjerer mot fienden – og tårn som må bekjempes før du kommer deg inn for å ta hovedobjektivet.

Spillet skal være seks mot seks spillere og gratis å spille – betaen har allerede 19 forskjellige helter å velge mellom.

Valve selv har ikke snakket noe om spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3