Viste fram mer av «Final Fantasy XVI»

Slåssing og utforsking i fokus.

27. mars 2023 12:03

​(PressFire.no): Det var under spillmessa PAX East at «Final Fantasy XVI»-produsent Naoki Yoshida viste fram nye deler av spillet til fansen.

I en ny video får vi se deler av verdenen, Valisthea, hvor en katastrofe skjedde for femten hundre år siden. Verdenen er døende, men rundt mystiske krystaller som holder liv i enkelte områder har det oppstått store nasjoner.

Krystallene gir energi til folket som bor rundt de, men denne energien er nå i ferd med å gå tom – som skaper uro og konflikt. Parallellene til olje og fossil energi i den virkelige verden virker å være en av de røde trådene i spillet.

I en ny video får vi se vår helt Clive Rosfield vandre rundt i en rekke områder:

https://www.youtube.com/watch?v=XO4uAValDEM

For de som er ekstra hyppe på mer informasjon kan man også se et timeslangt panel med Yoshida her, hvor han diskuterer valg tatt under utviklingen.

Her får vi også en smakebit på kampsystemet i spillet, og se en slags base spilleren er en del av, hvor våpen kan oppgraderes.

https://www.youtube.com/watch?v=GPpeKX1PDIo

Spillet kommer ut 22. juni i år til PlayStation 5. En PC-versjon kommer senere.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3